Skip to content

De leukste online bedrijfsuitjes

IMG_8557

Door Corona is het tegenwoordig lastig om fysieke bedrijfsuitjes te organiseren. Dat is natuurlijk erg jammer, want een bedrijfsuitje is niet alleen leuk, maar zorgt ook voor collegiale verbinding. Je spendeert immers veel tijd met je collega’s en daarom is het belangrijk dat er een positieve sfeer op de werkvloer heerst. Niet alleen voor de gezelligheid, maar het bevordert ook het teamwork. Een fysiek bedrijfsuitje is weliswaar niet mogelijk, maar gelukkig kun je ook voor online bedrijfsuitjes gaan. In dit artikel bespreken wij de leukste online bedrijfsuitjes, zodat je toch nog lekker samen kunt zijn met de collega’s, want dat is een groot goed.

Online pubquizshow

Wat is nu een betere manier om met elkaar te verbinden dan door het spelen van een quiz?  Heerlijk jouw eigen kennis, en die van je collega’s, peilen. Na het spelen van een online pubquizshow kunnen jullie elkaar tijdens het werk nog lang pesten op een ludieke manier! Bij de online pubquizshow wordt alles voor je geregeld. Een frivole quizmaster stelt de vragen en zingt zo nu en dan een liedje. Het enige wat je hoeft te doen, is meegaan in de ervaring.

Bekijk dit online bedrijfsuitje >

Secret Agent Escape Game

Zijn jullie in je bedrijf grote liefhebbers van het oplossen van mysteries? In dat geval kan de Secret Agent Escape Game iets voor jullie zijn. In gezamenlijke groepen moeten jullie een mysterie oplossen. Het spel zit heel goed in elkaar, waardoor het uitdagend is voor iedereen. Bovendien wordt er altijd in groepsverband gewerkt, wat weer bijdraagt aan de collegiale sfeer. Zeer veel andere bedrijven zijn je al voorgegaan en deze vonden het echt een fantastische ervaring.

Bekijk dit online bedrijfsuitje >

Rotterdamse ‘Gezellige rommel’- show

Zijn jullie fan van oer-Hollandse gezelligheid? In dat geval kan de Rotterdamse ‘Gezellige rommel’- show echt iets voor je bedrijf zijn. Bovendien steek je er ook nog wat van op. Je krijgt namelijk een cursus plat Rotterdams voorgeschoteld. Het is natuurlijk een fantastisch accent dat tot de verbeelding spreekt. Maar na deze gezellige show kun je zelf ook een beetje in het Rotterdams praten! Dit is slechts één aspect van de show, want er is nog veel meer entertainment, zoals leuke quizzen, alwaar je van kunt genieten.

Bekijk dit online bedrijfsuitje >

Online escapegame El Inspector

Vind jij het leuk om spannende moordzaken op te lossen. Met deze online escapegame kun jij een vergevorderde versie van het spel Cluedo spelen, met veel meer mogelijkheden en spektakel. Zeer leuk om te spelen met je collega’s. Je wordt in verschillende groepen opgedeeld en spanning en adrenaline zullen door je lijf gieren.

Al met al zijn er dus verschillende leuke online bedrijfsuitjes waar je voor kunt kiezen. Denk dus niet: we slaan dit jaar over, maar wees innovatief!

Bekijk dit online bedrijfsuitje >

 

Online bedrijfsuitje in Rotterdam doen met collega’s?

Neem dan contact met ons op of kijk bij onze Corona Proof uitjes > 

Back To Top