Skip to content
afbeelding man bedrijfsuitje help een ander rotterdam

4 Duurzame bedrijfsuitjes

afbeelding man bedrijfsuitje help een ander rotterdam

Het is altijd leuk om er eens per jaar (of natuurlijk vaker) met je collega’s er even tussen uit te gaan. Dit is niet alleen hartstikke gezellig, maar je kunt op die manier ook een diepere band met je collega’s creëren. In Rotterdam kun jij terecht voor duurzame bedrijfsuitjes. Dit past helemaal bij onze tijd, want uiteraard speelt het klimaat ook een belangrijke rol. In dit artikel bespreken wij vier leuke duurzame bedrijfsuitjes!

#1 Citytour langs bijzondere bedrijven

Rotterdam stikt van de nieuwe ondernemers! Rotterdammers zijn over het algemeen harde werkers die gewend zijn om de schouders eronder te zetten. De ´niet lullen maar poetsen´ mentaliteit kan als iets typisch Rotterdams gezien worden. Dit in combinatie met alle prachtige gebouwen, creativiteit en kunstenaars maakt het dé stad voor een inspirerende citybiketour langs bijzondere bedrijven. De citybiketour die wij aanbieden is met een professionele gids. Je geniet gezamenlijk van een prachtig uitje, terwijl je tegelijkertijd extra kennis op doet over de nieuwe ondernemerswereld in Rotterdam. Na de prachtige tour is het mogelijk om de dag af te sluiten met een heerlijke borrel en een hapje eten. Het ideale moment om alle fijne belevenissen te bespreken!

Bekijk dit duurzame bedrijfsuitje >

# 2 Help een een ander bij duurzame bedrijfsuitjes Rotterdam!

Een mens haalt veel genoegdoening uit het helpen van een ander. Dat is inmiddels wel bewezen. Als bedrijfsuitje kun je iets echt origineels gaan doen en gezamenlijk de handjes uit de mouwen steken. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om met het gehele team te gaan klussen op een zorgboerderij. Daar kun je dan met je collega’s onderhoudswerkzaamheden verrichten of juist cliënten begeleiden. Ook in andere zorginstellingen kun jij de handjes laten wapperen. Het is een echt origineel uitje en het verstrekt de band tussen jullie collega’s. Nadien is het mogelijk om te borrelen en heerlijk te dineren!

Bekijk dit duurzame bedrijfsuitje >

# 3 Duurzaam sterker door de strijd

Vrijwel iedereen onderstreept inmiddels het belang van duurzaamheid. Maar hoe ziet dit er in de praktijk uit? Rotterdam is één van de koplopers in Nederland wat betreft duurzaamheid. Tijdens dit bedrijfsuitje ga jij met een team collega’s strijden tegen een ander team collega’s. Duurzaamheidchallenges staan centraal bij dit uitje.

Bekijk dit duurzame bedrijfsuitje >

# 4 ECO Games Rotterdam: maatschappelijk bedrijfsuitje

Ook tijdens dit uitje ga jij met een team collega’s gezamenlijk strijden tegen een ander team collega’s. Jullie moeten verschillende missies vervullen. Je hebt de vervuilingsmissie, energiemissie en de oerbosmissie. Na deze missies komt het finalespel en dit is hartstikke spannend. Het uitje kan ook aangevuld worden met een heerlijk diner of BBQ.

Al met al bieden wij dus veel bijzondere, originele bedrijfsuitjes. Wil jij dus een keer wat anders dan een regulier teamuitje? Aarzel dan niet en neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Bekijk dit duurzame bedrijfsuitje >

Wil je meer informatie over een duurzaam bedrijfsuitje in Rotterdam?

Neem dan contact met ons op of kijk bij onze Duurzaam bedrijfsuitjes > 

Back To Top