Ga naar hoofdinhoud
ECO Games Rotterdam | Maatschappelijk bedrijfsuitje

ECO Games Rotterdam

Willen jullie met het bedrijfsuitje een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Lees dan verder!  Een uitje dat het bedrijf, naast veel plezier, ook veel ideeën over MVO oplevert vanuit de deelnemers zelf.

Wat kun je verwachten?

Naast fun en teambuilding, is het doel om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Door het spelen van dit interactieve spel, worden jullie op ongedwongen, leuke manier bewuster van de bedreigingen van het het klimaat.

In teams gaan jullie proberen de aarde te redden van de stijgende zeespiegel. De missie is geslaagd als drie klimaatproblemen aangepakt zijn: vervuiling, energie gebruik en ontbossing.

Vervuilingsmissie:
De teams gaan naar verschillende plekken in de natuur en gaan daar vragen oplossen die over de natuur en de omgeving gaan. Daarnaast gaan ze zo veel mogelijk verschillende soorten afval verzamelen.

Energiemissie:
De teams proberen punten te verzamelen door “groene” energie op te wekken. Ze gaan aan de slag met alternatieve energiebronnen zoals wind- en waterkracht en kinetische energie. Hierbij kun je denken aan zo snel mogelijk een rad te laten draaien door het produceren van wind- en water energie of een raket te lanceren door middel van luchtdruk.

Oerbosmissie:
De teams gaan allerlei denk- en doe opdrachten uitvoeren. De doe opdrachten zijn fysieke opdrachten als boomplanten, houtklos rollen, bladtransport en boomstam werpen. Daarnaast is er aan iedere fysieke opdracht een kennisopdracht gekoppeld. Deze opdrachten  zijn gericht op de oorzaken en gevolgen van de ontbossing. Dit zijn opdrachten als de fotosynthese puzzel en de bedreigde dierenquiz.
Finale spel van het maatschappelijke bedrijfsuitje

Jullie kunnen dit uitje natuurlijk uitbreiden met een heerlijk diner of BBQ.

Waar in Rotterdam vindt dit teamuitje plaats?

Dit unieke maatschappelijke bedrijfsuitje spelen wij bijvoorbeeld in het bos bij de Kralingse Plas of in Het Park.

Ga jij met de winst naar huis?

De teams ontmoeten elkaar weer tijdens het finale spel. Zij gaan letterlijk de noodklok luiden door de hamer tegen de bel te slaan. Niet gemakkelijk, want tijdens dit finale spel draait alles om spanning en teamwork. Welk team is het beste op elkaar ingespeeld?

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Vergelijkbare bedrijfsuitjes

Back To Top