Skip to content

Christmas in Rotterdam

Winter Wonder Land

De heerlijk lange warme dagen lijken nu toch echt achter ons te liggen en het seizoen van koude en korte dagen staat voor de deur. Dat betekent dat het tijd is om na te gaan denken over dat toffe kerstfeest, een winter-event of juist een andere winter activiteit voor uw bedrijf. Wij informeren u graag over ons prachtige aanbod van in- en outdoor activiteiten die passen bij deze tijd van het jaar. Ook mogen we deze winter genieten van het WK voetbal, wellicht leuk om te combineren met een teamuitje of juist handig om deze data in het achterhoofd te houden wanneer u een bedrijfsevenement aan het plannen bent.

WK voetbal 2022

Wilt u met uw team of bedrijf gezellig samen naar een wedstrijd kijken, wij verzorgen dit graag voor u met bijvoorbeeld een WK-quiz of andere toffe activiteit erbij. Of wilt u ervoor zorgen dat het evenement juist niet samen valt met een wedstrijd? Hieronder de data waarop Nederland speelt en hopelijk mag spelen. Handig voor in de agenda!

Maandag 21 november om 17:00 uur Senegal
Vrijdag 25 november om 17:00 uur Ecuador
Dinsdag 29 november om 16:00 uur Qatar

Achtste finales: zaterdag 3 december 16:00 uur of zondag 4 december 20:00 uur
Kwartfinales: vrijdag 9 of zaterdag 10 december 20:00 uur
Halve finales: dinsdag 13 of woensdag 14 december 20:00 uur
Troostfinale: zaterdag 17 december 16:00 uur
Finale: zondag 18 december 16:00 uur

Indoor events!

Slecht weer? Koud? Kies dan voor een van de indoorevents van Rotterdam Business Events. Deze door ons ontwikkelde spellen zijn ideaal wanneer het weer het laat afweten of wanneer u lekker wilt borrelen in een gezellig Rotterdams café!

Denk bijvoorbeeld aan een pubquiz, een gerse cursus Plat Rotterdams, VR-games of aan een escapespel in het Kasteel van Sparta Rotterdam!

 

Kerstfeest

Wat dacht u van een winter wonderland kerstfeest op een winterse of uw eigen locatie? Rotterdam Business Events maakt dit voor u mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vuurkorven, gluhwein, houten chalets met heerlijke winterse gerechten en wintergames zoals bierpulschuiven, Alpenkoemelken, sneeuwpopringwerpen en ijspegel vangen. Of wellicht wilt u uw evenement wel op een echte (of kunst) ijsbaan organiseren?

Geniet met uw bedrijf van een onvergetelijk kerstfeest op een unieke locatie. We vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden!

 

Winterse City Game?

Koud winterweer? In Nederland zijn we wel wat gewend en wellicht kunnen uw medewerkers of collega’s hier prima tegen. Denk dan ook eens aan een winterse citygame. Rotterdam in kerstsferen, toffe winterse activiteiten en af en toe opwarmen in een gezellig Rotterdams café, jullie beleven een topdag!  En als ook dat heerlijke winterzonnetje zich laat zien, kan jullie dag niet meer stuk.

Wilt u meer weten over onze winterse mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

logo kerstuitje rotterdam
Back To Top