Skip to content
Bedrijfsuitje escape room sparta stadion

Bedrijfsuitjes in Rotterdam die je niét mag missen

Bedrijfsuitje escape room sparta stadion

Ben jij van plan een bedrijfsuitje in Rotterdam te organiseren, maar weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Dan biedt dit artikel uitkomst. Je leest hier over het belang van bedrijfsuitjes én de verschillende soorten bedrijfsuitjes in Rotterdam en omstreken.

Het belang van bedrijfsuitjes

Goed personeel binnenhalen is één, maar het vasthouden ervan is een totaal ander verhaal. Uit onderzoek blijkt dat nu we de coronacrisis achter ons laten, mensen sneller geneigd zijn om van baan te wisselen. Een personeelsuitje in Rotterdam levert een goede bijdrage aan het binden en boeien van medewerkers. Even informeel en prettig samen zijn met nieuwe en oude collega’s doorbreekt het dagelijkse patroon en creëert een wij-gevoel. Dit gevoel zul je in de werksfeer terugzien en zal ervoor zorgen dat je de medewerkers langer vasthoudt.

Een jaarlijks personeelsuitje bevordert de groepsdynamiek. Je vergroot de teamspirit doordat je buiten werkuren elkaar ontspannen treft en goed leert kennen. Zo ontdek je eigenschappen van mensen die je nog helemaal niet goed kende. Door een combinatie van verrassende momenten en plezier, ontstaan er banden die je niet op de werkvloer creëert. Dit bevordert niet alleen de productiviteit maar ook de ondernemersgeest van je werknemers.

Waarom bedrijfsuitje in Rotterdam?

De leukste bedrijfsuitjes voor jou en je personeel vind je in Rotterdam. De stad is niet voor niets al drie keer verkozen tot de evenementenstad van het jaar! Er worden dagelijks verschillende personeelsuitjes georganiseerd in de stad. Zowel door het centrum, door het havengebied als net erbuiten. Er zijn genoeg mogelijkheden voor jouw bedrijfsuitje in deze wereldstad.

De leukste teamuitjes in Rotterdam?

Rotterdam Business Events is al 25 jaar dé specialist in bedrijfsuitjes in Rotterdam. Het aanbod is groot en divers. Hou vooraf rekening met de grote van de groep, of je het binnen of buiten wil organiseren, de gemiddelde leeftijd en uiteraard het budget. Om een makkelijk overzicht te creëren van de mogelijke bedrijfsuitjes, hebben wij er enkele voor jullie op een rijtje gezet.

Doe-uitjes

Bij doe-activiteiten is heel het team actief betrokken. Deze teamuitjes hebben dan ook vaak een meervoudig doel; plezier maken terwijl je aan teambuilding werkt, zonder dat dit laatste er te dik bovenop ligt. Zo kun je kiezen voor een escape ervaring in de Kuip, boogschieten én kun je je de strijd aan gaan met zombies in een Virtual Reality spel. Er zijn genoeg doe-activiteiten mogelijk op binnen en buiten locaties in Rotterdam.

Duurzaam verantwoorde uitjes

Staat binnen jouw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan heeft Rotterdam Business Events geweldige ecologisch verantwoorde bedrijfsuitjes die daar goed bij aansluiten. Zo kun je de strijd aan gaan met de elementen in ons uitje ‘Duurzaam sterker door strijdt’. Waarbij je in teams op de fiets verschillende duurzame challenges aangaat.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om met alle medewerkers een handje te helpen op een zorgboerderij. Een zorgboerderij is een boerderij dat naast landbouw of veeteelt mensen een zinvolle dagbesteding biedt. Hier kun je bijvoorbeeld helpen met het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en zinvolle activiteiten ondernemen met cliënten. Duurzaam & verantwoord!

Rotterdam Business Events

Met onze ervaring en kennis van de stad Rotterdam organiseren wij graag jouw teamuitje tot in de puntjes. Of het nu gaat om een kleinschalig of grootschalig uitje, wij maken het een groot succes. Heb je nog twijfels of vragen? Bel ons dan gerust of stuur ons een mailtje, wij beantwoorden deze met plezier.

Back To Top