Ga naar hoofdinhoud
Bedrijfsuitje E-chopper citygame

4 populaire teamuitjes in Rotterdam

Bedrijfsuitje E-chopper citygame

Af en toe is het leuk om er even heerlijk met je collega’s op uit te gaan. De meeste bedrijven organiseren dan ook een jaarlijks teamuitje. Dit zorgt niet alleen voor ontspanning, maar ook voor verbinding tussen de collega’s, zodat de algehele sfeer in het bedrijf ook wordt bevorderd. Hieronder vind jij vier leuke actieve teamuitjes die je kunt uitvoeren in Rotterdam!

# 1 E-chopper citygame

Lijkt het je heerlijk om door de stad te toeren en tegelijkertijd kennis op te doen. Dan is de E-chopper citygame echt wat voor jou. Gewapend met een iPad en een watertaxivoucher banen jullie je een weg door de stad. Op de Ipad worden de highlights van het centrum aangegeven en zodra je in de buurt bent plopt er een vraag op het scherm. Elk team kan ook een uur beschikken over onze supervette e-choppers, zodat jullie alle leuke plekken kunnen bereiken.

Bekijk dit populaire bedrijfsuitje >

# 2 Archery Tag Rotterdam

Een ander actief bedrijfsuitje is het zogenaamde Archery Tag. Dit is een combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Het is een gezellige en veilige activiteit waarbij je achter obstakels kunt schuilen om vervolgens met speciale pijlen op tegenstanders en targets te schieten! Het spel kun je op verschillende locaties spelen, zoals een bos, sporthal, strand voetbalstadion of loods!

Bekijk dit populaire bedrijfsuitje >

# 3 Indoor golfen, een coronaproof bedrijfsuitje

Golfen is natuurlijk een leuke sport en tijdens het bedrijfsuitje kun jij golfen op de mooiste banen ter wereld. Virtueel golfen welteverstaan bij de indoor Golfacademy in Barendrecht. Je kunt bijvoorbeeld golfen op de St.Andrews Links Old Course, PGA National en nog vele andere banen. Het programma is geschikt voor alle niveaus. Zijn er collega’s die nog nooit hebben gegolfd? Die kunnen dan les krijgen van een echte pro. Na de experience kun je genieten van een hapje en een drankje.

Bekijk dit populaire bedrijfsuitje >

# 4 Boogschieten in Rotterdam

Heerlijk met je collega’s boogschieten in Rotterdam is natuurlijk ook een mooie ervaring. Tijdens dit bedrijfsuitje krijg je les in het boogschieten en je zal merken dat de skills na enkele tips er snel op vooruit gaan. Tijdens dit fantastische uitje ga je met drie verschillende bogen schieten. Namelijk de recurveboog (bare bow uitvoering, de normale evenementenboog), compound boog en de olympische recurve boog (boog met stabilisatoren). De workshop kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Lijkt het jou dus leuk om dit jaar met je collega’s te genieten van één van deze teamuitjes? In dat geval kun je contact met ons opnemen en wij helpen je dan graag verder. We kunnen dan de specifieke teamuitjes bespreken, maar uiteraard ook de vele aanvullende mogelijkheden die wij bieden.

Bekijk dit populaire bedrijfsuitje >

Wil je meer informatie over onze bedrijfsuitjes in Rotterdam?

Neem dan contact met ons op of kijk bij onze bedrijfsuitjes > 

Back To Top