Skip to content
Bedrijfsuitje E-chopper citygame

4 populaire teamuitjes in Rotterdam

Bedrijfsuitje E-chopper citygame

Af en toe is het leuk om er even heerlijk met je collega’s op uit te gaan. De meeste bedrijven organiseren dan ook een jaarlijks teamuitje. Dit zorgt niet alleen voor ontspanning, maar ook voor verbinding tussen de collega’s, zodat de algehele sfeer in het bedrijf ook wordt bevorderd. Hieronder vind jij vier leuke actieve teamuitjes die je kunt uitvoeren in Rotterdam!

# 1 E-chopper citygame

Lijkt het je heerlijk om door de stad te toeren en tegelijkertijd kennis op te doen. Dan is de E-chopper citygame echt wat voor jou. Gewapend met een iPad en een watertaxivoucher banen jullie je een weg door de stad. Op de Ipad worden de highlights van het centrum aangegeven en zodra je in de buurt bent plopt er een vraag op het scherm. Elk team kan ook een uur beschikken over onze supervette e-choppers, zodat jullie alle leuke plekken kunnen bereiken.

Bekijk dit populaire bedrijfsuitje >

# 2 Archery Tag Rotterdam

Een ander actief bedrijfsuitje is het zogenaamde Archery Tag. Dit is een combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Het is een gezellige en veilige activiteit waarbij je achter obstakels kunt schuilen om vervolgens met speciale pijlen op tegenstanders en targets te schieten! Het spel kun je op verschillende locaties spelen, zoals een bos, sporthal, strand voetbalstadion of loods!

Bekijk dit populaire bedrijfsuitje >

# 3 Kris Kras door Rotterdam

Ontdek Rotterdam met deze onvergetelijke teamchallenge: ontvang een watertaxivoucher, OV-dagkaart en stadkaart voor een spannende speurtocht. Verken de stad, vind antwoorden op vragen over verborgen plekjes met tram, metro, watertaxi of te voet. Voer onderweg unieke opdrachten uit en leg deze ludiek vast op foto en video. Test jullie creativiteit en teamwork. Wie wordt de ultieme winnaar van deze avontuurlijke uitdaging?

Bekijk dit populaire bedrijfsuitje >

# 4 Boogschieten in Rotterdam

Heerlijk met je collega’s boogschieten in Rotterdam is natuurlijk ook een mooie ervaring. Tijdens dit bedrijfsuitje krijg je les in het boogschieten en je zal merken dat de skills na enkele tips er snel op vooruit gaan. Tijdens dit fantastische uitje ga je met drie verschillende bogen schieten. Namelijk de recurveboog (bare bow uitvoering, de normale evenementenboog), compound boog en de olympische recurve boog (boog met stabilisatoren). De workshop kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Lijkt het jou dus leuk om dit jaar met je collega’s te genieten van één van deze teamuitjes? In dat geval kun je contact met ons opnemen en wij helpen je dan graag verder. We kunnen dan de specifieke teamuitjes bespreken, maar uiteraard ook de vele aanvullende mogelijkheden die wij bieden.

Bekijk dit populaire bedrijfsuitje >

Wil je meer informatie over onze teamuitjes in Rotterdam?

Neem dan contact met ons op of kijk bij onze bedrijfsuitjes > 

Back To Top