Skip to content

Blog #4: Corona, dankuwel!

In deze tijd een wel heel vreemde uitspraak! Een uitspraak waarbij we Corona in de u-vorm, dus met respect, aanspreken. Corona maait namelijk om zich heen en eist slachtoffers in zowel medische als zakelijke zin!

Maar zoals Johan Cruyff altijd al zei ‘Elk nadeel heb ze voordeel!’. En dat is zeker waar….

Welk voordeel heeft Corona dan?

Door de situatie waar we nu in zitten, komen we er achter dat we niet zonder live-contact kunnen. We willen samen zijn. Samen met familie, samen met vrienden én … samen met klanten en samen met collega’s. En die laatste twee zijn een kans én in zekere zin een veer in het spreekwoordelijke achterste van de evenementenbranche. En daarmee dus ook van de horeca en andere toeleverende bedrijven.  Men komt er achter dat al die evenementen- en horecabedrijven niet zomaar wat onbenullige feestjes en uitjes organiseren, maar dat ze een hele belangrijke functie vervullen in de maatschappij. Wat nou een verplicht jaarlijks uitje? Wat nou een avond tegen die collega’s aankijken die ik al de hele week zie? Nee, ineens blijkt hoe belangrijk het is om bij elkaar te zijn en dat die feestavond of dat bedrijfsuitje niet alleen leuk, maar ook heel nuttig zijn. Dat je door elkaar überhaupt al te ontmoeten tot een veel betere samenwerking komt. En dan heb ik het nog niet eens over de vele vakbroeders die ook echt nadenken over hoe ze die samenwerking en teambuilding dan door middel van zo’n evenement gestalte geven. Wat zo’n evenement of teamuitje bijdraagt aan de onderlinge sfeer en werkverhoudingen. Het is dus niet alleen maar een beetje fun. Nee, het is een echt vak en een vak met een missie! Of nog veel beter …. een vak met een visie!

Wanneer is wie nodig?

Dus als Corona straks de strijd verliest van de wetenschap en er een vaccin en/of een medicijn is, dan is onze branche nodig en dan gaan we knallen! Vakgenoten, hou vol! Als straks de hele medische wetenschap en zorg hun uiterste best gedaan hebben en eindelijk ontzettend moe achterover kunnen zakken, dan is het de beurt aan ons! Dan gaan wij de verbindingen tussen alle zakelijke teams en tussen collega’s weer beter maken. En daar zijn wij dan weer retegoed in!

Gratis bedrijfsuitje!

Als dank en uit respect voor hun tomeloze inzet van nu, krijgen de eerste vijf medische Covid-teams (van ieder maximaal 30 personen) die zich bij ons melden een after-Corona teamuitje in Rotterdam van ons gratis! Bel of mail voor dit bedrijfsuitje in Rotterdam naar Rotterdam Business Events: 010 205 40 30 of info@rotterdambusinessevents.nl.

Sterkte in de strijd! We dragen na jullie graag, op onze eigen bescheiden manier, ons steentje bij aan het herstel van Nederland!

Back To Top