Skip to content
Bedrijfsuitje hand in zand kameraden

Top 5 groepsactiviteiten in Rotterdam

Bedrijfsuitje hand in zand kameraden

Rotterdam is dé hotspot als het gaat om groepsactiviteiten. Je hebt keuze uit tientallen unieke uitjes voor groepen van alle leeftijden. Van zwaardvechten tot een kookworkshop en van een speurtocht voor volwassenen tot indoor golf. Laat je verrassen door de 5 leukste groepsactiviteiten in Rotterdam en boek direct.

1. Kookworkshop in Rotterdam Markthal

Op een van de tofste plekken van Rotterdam leer je koken als een chef dóór een chef. Voor je het koksmes in handen neemt, word je eerst rondgeleid in de Markthal en kom je meer te weten over de oorsprong en historie van het gebouw. Daarna kan het culinaire feest beginnen. Je hebt keuze uit meerdere type workshops: van de oer-Hollandse gerechten tot de wereldkeuken.

Een kookworkshop in de Markthal is de ideale groepsactiviteit in Rotterdam. Want zeg nou zelf: wie houdt er niet van de Markthal én van eten? Deze combi is daarom top! Dat vinden wij niet alleen, maar onze gasten ook. De kookworkshop is namelijk het meest geboekte uitje bij Rotterdam Business Events.

2. E-chopper citygame

Lekker door de stad broezen met een hippe E-chopper. Dat kan tijdens de E-chopper citygame. Met behulp van een iPad rijd je langs alle highlights van de stad. Maar dat is niet alles. Bij elke bezienswaardigheid hoort een vraag of een opdracht. Welk team weet het meest van de stad? En welk team voert de video-opdracht het best uit?

Na een uur wordt de balans opgemaakt: welk team weet het meeste over Rotterdam? De E-chopper citygame is perfect te combineren met een andere groepsactiviteit, zoals de bovengenoemde kookworkshop in de Markthal.

3. Speurtocht in Rotterdam voor volwassenen

Leer Rotterdam écht kennen met behulp van deze speurtocht. Je komt langs bekende hotspots, verborgen straatjes, toffe restaurants, leuke attracties, mooie gebouwen en gezellige pleintjes. Tijdens de speurtocht kom je veel over Rotterdam te weten. Oók dingen die je nog niet wist.

Daar blijft het niet bij, want de speurtocht is niet zomaar op te lossen. De vragen en opdrachten zijn niet gemakkelijk en vragen echt om teamwork. De speurtocht bevat voldoende tussenstops om even te relaxen of wat te drinken.

4. Cursus Plat Rotterdams

Een teamuitje waarbij je niet alleen de banden met je collega’s aanhaalt, maar ook nog eens een unieke vaardigheid opdoet – plat Rotterdams praten! In het hartje van Rotterdam, in een kroeg die de ongefilterde gezelligheid van de stad ademt, wacht jullie een avond vol plezier. Onder het genot van een koud (alcoholvrij) biertje en de onmisbare bitterbal, maak je kennis met de ongecompliceerde Rotterdamse gastvrijheid.

De cursus wordt verzorgd door niemand minder dan Roel Pot, een echte Rotterdammert in hart en nieren, bekend van RTV Rijnmond en de NS-reclames. Roel neemt je mee op een reis door de taal van Rotterdam, met een gezonde dosis humor en zonder enige kapsones.

5. Masterclass latte art

Misschien wel de meest unieke groepsactiviteit in Rotterdam: een masterclass latte art. Twee koffiemeesters vertellen je alles over de cappuccino: de historie, de melksoorten, de technieken en de kunst van het maken van figuurtjes in de melk. Uiteraard ga je ook zelf achter de koffiemachine staan en oefenen om de beste én mooiste cappuccino’s te bereiden. Wie van je groep is het verborgen koffietalent? Hoogstwaarschijnlijk dat hij of zij nu altijd koffie moet halen op het kantoor 😉

Deze 3 uur durende masterclass wordt verzorgd door Steven Tacq en Stefan Vermeer. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en de praktische tips te noteren. Aan het eind van de workshop krijg je een certificaat mee naar huis.

Overige groepsactiviteiten in Rotterdam

Deze top 5 groepsactiviteiten in Rotterdam is slechts een fractie van wat er mogelijk is. Rotterdam Business Events is al 20 jaar specialist in het samenstellen van de uniekste groepsactiviteiten en bedrijfsuitjes. Ontdek ons gehele aanbod aan rotterdamse teamuitjes om een uitgebreid beeld te krijgen van de mogelijkheden. Vragen of specifieke wensen? Neem gerust contact op, er is veel mogelijk.

Back To Top