Skip to content

Belevenissen van een event manager: Kerstbomen wat moet je ermee?

December, in evenementenland één van de drukste periodes van het jaar! En uiteraard ook één van de sfeervolste. Hollen of stilstaan is normaal in de evenementen branche, maar de vibe van december is toch anders. Er hangt spanning in de lucht… En wie deze spanning als geen ander ervaart, is onze planner. De accountmanagers verkopen de meest mooie kerstfeesten. Super leuk en ontzettend sfeervol al die  knusse kersttaferelen met knisperende vuurkorven, strobalen, prachtige guirlandes, warme kerstverlichting en natuurlijk kerstbomen….

Elk jaar start onze planner weer vol goede moed met het bestellen van de kerstbomen en worden ze op de partijen neergezet om die gezellige kerstsfeer te creëren.  Het resultaat van al die kerstdecoratie bij elkaar is prachtig! Onze gasten hebben het super naar hun zin op de verschillende evenementen en bedanken ons hartelijk bij het naar huis gaan voor een onvergetelijke avond. Iedereen blij…. maar dan begint de uitdaging voor onze planner. Waar laten we die kerstbomen na afloop van al die gezellige kerstevenementen? De meest vreemde capriolen en avonturen heeft ze er al mee beleefd….. midden in de nacht op 150 kilometer van huis blijken ze op de heenweg netjes verpakt in de netjes wel in de vrachtwagen te passen, maar terug uitgepakt en al helaas niet.

Bij een dappere poging om ze kwijt te raken in een wijk waar ze normaal klaar staan om je kerstboom in de fik te steken, was er geen mens op straat te bekennen en bleven we er alsnog mee in onze maag zitten. En ook aanbieden bij allerhande goede doelen of instellingen heeft ze geprobeerd, maar die bleken allemaal ineens wel genoeg geld te hebben om er één aan te schaffen.

Kortom, wanneer alle collega’s moe maar voldaan het jaar uitzwaaien en met het kerstpakket onder de arm richting huis gaan, heeft onze planner nog één ritje….. naar de gemeentewerf met een bus vol kerstbomen!

Bij het woord ‘kerstboom’, krijgt onze planner, in welk jaargetijde dan ook, direct uitslag!

Fijne kerst allemaal!

Back To Top