Skip to content

Bijzondere uitjes #1: Escape de Kuip

Zoek je een bijzonder bedrijfsuitje in het mooiste stadion van Nederland? In Escape the Kuip worden jullie losgelaten in het domein van Feyenoord. Ontdek verborgen plekken van het stadion waar je normaal niet komt en probeer ondertussen te ontdekken hoe je moet escapen met jouw team! Een uitje wat niet snel vergeten wordt en waarover nog vaak zal worden nagepraat!

 Escapen uit het stadion!

De plek waar memorabele Europacupfinales en interlands zijn beleefd. Stadion Feijenoord, De Kuip, de trots van de voetbalclub van Rotterdam-Zuid! Op deze prachtige locatie hebben we een speciale escapegame ontwikkeld die geschikt is als teamuitje voor grote groepen.

Geen normale escape room

Normaliter word je bij een escaperoom opgesloten in een kamer en dien je te ontsnappen. Wij doen het anders….. Jullie worden opgesloten in het stadion. Aan jullie om te ontsnappen door puzzels en raadsels op te lossen terwijl je een reis maakt door het stadion. Jullie zien zelfs een aantal ruimtes van het stadion waar je niet zomaar mag komen. Door exclusieve afspraken met de Kuip kunnen we jullie een onvergetelijke ervaring bieden. Het spel is zo uitdagend, dat maar een klein deel van alle groepen zonder hulp ontsnapt uit het stadion. Alleen door goed samen te werken kunnen jullie ontsnappen! 

 Hoe verloopt dit teamuitje:

  1. We ontvangen jullie in het stadion met een heerlijk drankje. De spanning is al voelbaar…. een bijzondere plek en een bijzonder spel. Gaat het jouw team lukken om te escapen? 
  2. Na een korte speluitleg door onze spelleider gaan jullie verdeeld in teams op pad door de verschillende ruimtes van het stadion.
  3. Gametime! Zijn jullie in staat om alle puzzels op te lossen? Hoe dan ook, jullie zullen je op een locatie bevinden waar jullie waarschijnlijk nog niet eerder zijn geweest. Zijn jullie in staat om in alle ruimtes de noodzakelijke informatie te verzamelen om te ontsnappen uiteindelijk te winnen?
  4. Na afloop van het spel wordt er in Brasserie De Kuip een lunch, gezellig buffet of diner geserveerd.” 

 Denk je dat jouw team kan ontsnappen uit de Kuip?   

Voor meer info en prijzen

Back To Top