Skip to content

Blog #2: Bedrijfsuitjes in de buitenlucht? Die kunnen gewoon!!

We mogen weer!

Dolblij waren wij enkele weken geleden!! Na nauw overleg met de gemeente Rotterdam mochten ook wij, als evenementenbureau wat is gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, eindelijk weer aan de slag! Wij hebben namelijk de mazzel dat we ons jaren geleden, in de vorige crisis, al hebben toegelegd op het organiseren en ontwikkelen van teamuitjes in de stad Rotterdam. Denk dan o.a. aan citygames, sportactiviteiten, stadstours en workshops. En het feit dat dit zich voornamelijk in de buitenlucht afspeelt, maakte dat we weer aan de slag konden. Uiteraard rekening houdend met onderling 1,5 meter afstand, dus kleinere teams en we geven de deelnemers een fiets i.p.v. een OV-dagkaart. Na 3 maanden totale stilstand waren we zo blij als een stel koeien in de lentewei

Gemengde gevoelens

Gelukkig weten een aantal bedrijven ons alweer te vinden. Super! Tegelijkertijd merken we wel dat ook veel van onze klanten toch nog voorzichtig zijn. En dat begrijpen we uiteraard ook.

 

Het belang van elkaar weer even live zien…

Toch willen we nog even een lans breken voor het feit dat een bedrijfsuitje, zeker nu, niet iets onbenulligs of nietszeggend is? Uw medewerkers zijn er wellicht, na elkaar al die tijd niet live gezien te hebben, wel weer aan toe om elkaar weer even persoonlijk te ontmoeten? En is dat niet heel fijn als dat op een veilige manier kan en je tegelijkertijd ook nog iets aan teambuilding doet? Met een klein team van 4 personen op gepaste afstand door de stad lopen of fietsen, is qua risico op besmetting niet persé gevaarlijker dan het gangpad van de lokale supermarkt. Wij kunnen alles in de buitenlucht doen en zelfs na afloop een leuke foodtruck laten komen om toch, ook al is het anders dan anders, met elkaar op afstand nog even bij te kletsen met een hapje, drankje of frietje.

Boek nu uw teamuitje!

Dus….om een lang verhaal kort te maken! Boek dat teamuitje! Speel lekker met elkaar een leuk spel in de stad. Houd afstand, maar maak tegelijkertijd wel live contact en geniet!!

Back To Top