Skip to content
evenementenbureau event opbouw rotterdam

100-jarig bestaan Euser Transport!

afbeelding evenementenbureau feest rotterdam

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2019 mochten wij, i.s.m. 2Mèt Reclamebureau, het 100-jarig bestaan van C. & H. Euser Transport in Barendrecht verzorgen. Na maanden voorbereiding en intensief overleg met de directie van Euser Transport was het dan eindelijk zover! Op hun bedrijfsterrein hebben we een tent geplaatst van 1.800 m2 waar we op vrijdag 200 relaties ontvingen en op zaterdag 700 medewerkers en partners. Het totale concept, uitvoering, alsmede de verzorging van de partycatering was in handen van Rotterdam Business Events.

Het dagprogramma

De relaties werden op vrijdag ontvangen en getrakteerd op een officieel podiumprogramma, dat werd geopend door stemkunstenaar Niek Boes die de aanwezigen op zijn eigen onnavolgbare wijze met zijn stemgeluiden meenam in de geschiedenis van Euser. Van paard en wagen tot de supersnelle techniek van nu. Aansluitend was het de beurt aan de directie van Euser om met de gasten terug te blikken op 100 jaar historie, maar vooral vooruit te kijken naar de toekomst van het bedrijf. Welke koers gaan zij varen de komende jaren?  De middag werd afgesloten door trendwatcher en futuroloog, Ruud Veltenaar.

Het avondprogramma: disco night

Op zaterdag hebben we voor de medewerkers een ‘trip down memorylane’ ontwikkeld. Een reis door de tijd langs de roaring 20’s, de American 50’s, disco uit de jaren ’70, flipperkasten en Donkey Kong-games uit de jaren ’80 en een blik vooruit in de future. Op het hoofdpodium stond een DJ en de fantastische allround band The Recipe en als klap op de vuurpijl sloot Gerard Joling de avond af. ‘Een superfeest!’, hoorden wij bij de uitgang veel zeggen.

Zie hier de Facebookberichten van 6/11, 7/11 en 10/11.

Back To Top