Skip to content
Bedrijfsuitje van Rotterdam Business Events

Battle of the elements

Water, vuur, aarde, lucht en……..bij dit spel gaan jullie het vijfde element ontdekken! Ontdek uit welke types jouw team bestaat en wat jouw bijdrage aan het team is.

Wat is een goed team?

Een goed team bestaat uit mensen met verschillende persoonskenmerken en kwaliteiten. Er zijn dromers, durvers, doeners en denkers. Welk type bent jij zelf en wat is jouw bijdrage aan het goed functioneren van het team? Ontdek dat alles op een prachtige locatie in Rotterdam met het bedrijfsuitje Rotterdam en de Strijd der Elementen.

Waar in Rotterdam vindt dit bedrijfsuitje plaats? 

In overleg met jullie kiezen wij uit een van de prachtige openbare parken die Rotterdam rijk is.

Het programma

De teams gaan om de beurt dobbelen en kunnen op deze manier de eigen koers op het grote spelbord bepalen. Hierbij komen ze steeds terecht op een denk-, droom-, durf- of doe- opdracht, die men alleen als team kan gaan uitvoeren. Als het team op één van de 4 elementen water, aarde, vuur of lucht komt, gaan ze op zoek naar de bijbehorende materialen.

De materialen die hiervoor symbool staan, zijn een fluitketel met water, stukjes hout, een fakkel en een blaasbalg. Zodra jullie team deze materialen heeft bemachtigd, kan het team beginnen aan de slotopdracht.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top