Ga naar hoofdinhoud

De leukste bedrijfsuitjes in Rotterdam

Bijzondere bedrijfsuitjes in Rotterdam

Rotterdam Business Events organiseert te gekke uitjes voor ieder bedrijf

Waarom kies je voor ons?

✓ Alleen zelfontwikkelde uitjes  ✓ Al 20 jaar de specialist in teamuitjes  ✓ Snel en goed geregeld

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje in Rotterdam? Wij regelen het! De hele dag werkt u samen in en vaak in dezelfde zakelijke omgeving. De gesprekken blijven hierdoor ook altijd wat in dezelfde sfeer. Door een bedrijfsuitje Rotterdam komt u in een geheel andere sfeer… Samen ergens naar toe, samen iets beleven! Even geen deadlines of spoedjes, maar gezellig met het hele team een gezellig dagje uit! Met onze teamuitjes beleeft jouw team, afdeling of bedrijf een superleuk uitje in de mooiste stad van Nederland. De meerwaarde van een uitje van Rotterdam Business Events is dat onze uitje verder gaan dan vermaak en plezier.

Bekijk uitje

010 Kings en Queens

010 Kings & Queens Koning Willem-Alexander en koningin Maxima vieren Koningsdag in 2023 in…

24 personen. Ander aantal op aanvraag.
2,5 uur
42,50 p.p. excl. btw bij 24 personen
Bedrijfsuitje Hand In Zand Kameraden
Bekijk uitje

Hand in zand kameraden

Hand in zand kameraden Hand in hand kameraden op het strand! Een sportief dagprogramma…

Genoemde prijs geldt v.a. 20 personen
workshops 1 uur - 1,5 uur en beachgames van 1,5 uur - 3 uur
42,50 p.p. excl. btw en workshops vanaf € 29,50 p.p. excl. btw

Rotterdam Business Events 

Specialist in Rotterdamse bedrijfsuitjes 

Bedrijven organiseren teamuitjes met als belangrijkste doel de medewerkers een plezierige dag te bezorgen. Met actieveduurzame of activiteiten aan het water waarbij je de stad ontdekt wordt de dagelijkse routine van het werk doorbroken en leert men elkaar op een andere manier kennen. Die collega die altijd zo stil is, blijkt ineens een enorm talent te hebben voor bijvoorbeeld escape rooms En die andere collega is uitermate lenig, heel handig of bijvoorbeeld uitermate slim in het oplossen van puzzels en raadsels.

Door een verandering van activiteit ziet u kanten van uw collega’s die u nog niet kende. Hij of zij komt gedurende het teamuitje ineens in een ander daglicht te staan. En u voert daarom ook een ander soort gesprekken dan normaal bij de koffie-automaat. Heel verhelderend!

Wij stellen graag het ideale teamuitje samen en stemmen dat af op jouw persoonlijke wensen en budget. Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een teamuitje in Rotterdam? Bekijk hier onze mogelijkheden of neem contact met ons op voor een geweldige dag uit!

Foto Teamuitje Kookworkshop Rotterdam

Wij kennen de stad en spreken de taal!

Professioneel en enthousiast team

Meer dan 25 jaar ervaring

Back To Top
Zoeken