Ga naar hoofdinhoud

Rotterdamse actieve workshops waarbij je echt beweegt

Onze actieve workshops staan garant voor veel plezier en activiteit. Geniet van de natuur tijdens onze actieve workshops die plaatsvinden in de buitenlucht. Overigens kunnen een aantal van deze workshops ook binnen plaatsvinden. Onze uitjes worden begeleid door echte professionals en geven je een unieke belevenis. Het actief bezig zijn met elkaar tijdens een bedrijfsuitje zorgt vaak voor een relaxte sfeer binnen de groep. Werk samen, ga de strijd aan of relax. Bij Rotterdam Business Events worden de workshops geheel op maat aangeboden. Wat is er nu leuker dan samen met uw collega’s, vrienden of familie lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht?

 Waarom een workshop waarbij je beweegt?

Het feit blijft dat bewegen erg gezond is. Het is niet alleen gezond maar ook nog eens heel erg leuk. Het samen bezig zijn in de natuur zorgt ervoor dat de band binnen de groep wordt verbeterd. Het komt de teambuilding ook ten goede. Je leert elkaar beter kennen en leert beter communiceren met elkaar. Daarnaast is het voor een team vaak goed om even bezig te zijn met andere zaken dan met werk. Dit zorgt vaak voor een betere sfeer op de werkvloer en de kans is groot dat de dagen daarna er nog altijd over die leuke activiteit wordt gepraat.

Voor de kantoormedewerkers onder ons wordt het ook vaak als positief ervaren om buiten de comfortzone te treden. Door samen actief te zijn in een andere omgeving wordt vaak heel anders ervaren dan samen een dag op kantoor doorbrengen. Rotterdam Business Events heeft een lijst opgesteld met alle actieve workshops in Rotterdam. Bekijk ons gehele aanbod hieronder en geniet van de leukste actieve dagjes uit in Rotterdam!  

Actieve workshop op maat

Er zijn verschillende spectaculaire uitjes waarbij u en uw team hun energie kwijt kunnen, zo is er dus voor iedereen een geschikt uitje die aansluit bij jullie behoeften. Denk bijvoorbeeld aan een fanatieke bootcamp of een avontuurlijke mountainbike clinic. U kunt het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk. Wij helpen u graag bij het vervullen van al uw wensen van de verschillende sportieve uitjes. Het aantal personen of duur van een workshop is altijd bespreekbaar zodat u het perfecte dagje uit heeft met uw team.

Voetbal Bedrijfsuitje In Rotterdam

Op zoek naar een actieve workshop?

Game on! Welk team verdiend de meeste goederen? Welk team is het slimst en ruilt zijn prijzen met andere teams? Om zo een product met een hogere waarde te ontvangen. Ga de strijd aan tijdens de Prison Break Games! Of, leer de stad kennen tijdens het KrisKras uitje. Jij krijgt van ons een OV-chipkaart, een vervoerbewijs voor de watertaxi, een kaart van de stad, een camera en een hele berg vragen. Verken de stad en achterhaal de antwoorden op alle wetenswaardigheden. Is dit niet actief genoeg? Met een zeskamp in Rotterdam ga je pas echt zweten. Iedereen kent de spellen van de Zeskamp, maar hoe leuk is het om deze spelelementen midden in de binnenstad van Rotterdam te spelen en aangemoedigd te worden door vele voorbijgangers! Gezellig, laagdrempelig, ludiek , sfeer verhogend, sportief en uitdagend. Ouderwets in een nieuw jasje! Rotterdam Business Events heeft een ideale selectie gemaakt van alle actieve uitjes in Rotterdam. Zien wij jou snel?

Back To Top
Zoeken