Skip to content

Al 20 jaar dé expert in bedrijfsevenementen

Vraag een offerte aan

Al 20 jaar dé expert in bedrijfsevenementen

Offerte aanvragen

Uw evenement tot in de kleinste detail verzorgd

Rotterdam Business Events

Specialisten in het organiseren van originele bedrijfsevenementen

De opening van uw nieuwe pand, het 50-jarig bestaan van uw bedrijf, een interactief symposium of congres voor uw relaties, uw open dag of de lancering van een nieuw product.

Allemaal bedrijfsevenementen, die we speciaal mét en vóór u op maat kunnen maken. Door ervaring en out of the box ideeën creëren we samen succesvolle evenementen.

Waar wij goed in zijn

Specialisten in het organiseren van originele bedrijfsevenementen

De opening van uw nieuwe pand, het 50-jarig bestaan van uw bedrijf, een interactief symposium of congres voor uw relaties, uw open dag of de lancering van een nieuw product.

Ons werk

Specialisten in het organiseren van originele bedrijfsevenementen

Over ons

Het gedreven team van Rotterdam Business Events staat voor u klaar

We zijn geen new kid on the block. We organiseren al ruim 20 jaar evenementen van A tot Z. We noemen dit 360 graden event management; Online, Fysiek, met of zonder catering, op uw eigen locatie of elders de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met u kijken we wat het beste past in uw situatie. Met een team van ervaren event-specialisten maken we impact en zorgen we voor een evenement waar uw gasten het nog lang over hebben.

Wat vinden onze klanten?

‘We hebben flink gelachen en top middag beleeft!’

Van de cursus plat Rotterdams hebben we heel veel geleerd, dat was erg leuk.
De rondleiding op de SS Rotterdam was zeer goed, de gids was een gezellige man.
En de kaap was ook effe gezellig.
Dank voor het organiseren.
Groeten, Edwin

‘Leuk en gezellig alsof ik echt uit was!’

Met de Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam hebben wij een online pubquiz gedaan. Wat een feestje was dat zeg! Er was ruimte om gezellig met elkaar te kletsen en te lachen. En door de leuke quiz was er ook nog eens gezonde rivaliteit.
Het komt aan op algemene kennis, wat hoor je op tv, wat heb je gezien in de krant, maar ook op basiskennis van vroeger en gewone weetjes.

Door de interactieve manier van presenteren was het net of je ook echt in het cafe was. Het enige jammere was dat ik mijn eigen drankje in moest schenken.

Mijn advies, wil je iets leuks doen met je team, neem contact op met RBE en je bent verzekerd van een leuke middag/ avond!

Online maar toch het teamgevoel!

Met onze afdeling hebben wij een online pubquiz gehouden, georganiseerd door Rotterdam Business Events. Net als vele anderen missen wij door het thuiswerken tijdens COVID-19 het informele contact met onze collega’s, dus vandaar dit initiatief. De medewerkers ontvingen thuis een borrelbox die door de brievenbus paste. Deze was goed gevuld met allerlei lekkernijen en (non-)alcoholische drankjes. Voor elk wat wils.
Het team van Rotterdam Business Events zorgde voor een gezellige en interactieve pubquiz met quizmaster en DJ, waarbij echt iedereen van het team fanatiek meedeed en de sfeer er goed in zat. Voor de winnaar was uiteraard een mooie prijs. Wij hebben hele positieve reacties vanuit ons team ontvangen. Dus wat ons betreft een echte aanrader!! En zodra het fysiek weer kan/mag, dan organiseren wij graag weer een pubquiz maar dan ergens op een gezellige locatie waar wij elkaar weer live kunnen ontmoeten.

Wij kennen de stad en spreken de taal!

Professioneel en enthousiast team

Meer dan 25 jaar ervaring

Back To Top