Skip to content

Zoekt u een leuke Workshop?

Workshop Rotterdam

Wil je graag een origineel uitje organiseren, maar weet je niet zo goed wat? Doe een leuke workshop in Rotterdam! Workshop Rotterdam is een uitermate effectieve manier om mensen tot nieuwe inzichten te laten komen, draagvlak te creëren of om tot beslissingen te komen. In Rotterdam bevind jij je in een veelzijdige stad met een rijke historie waar veel te beleven valt. De binnenstad en omgeving van Rotterdam bieden daarom genoeg mogelijkheden voor allerlei workshops!

Bekijk alle workshops

Waarom een workshop Rotterdam?

Workshop Rotterdam is een bijeenkomst waarbij mensen actief deelnemen en gezamenlijk – vaak creatief – werken aan een vooraf gedefinieerd doel. Ondanks de ruimte voor creativiteit is er wel degelijk sprake van een gestructureerd geheel. De workshops van Workshop Rotterdam worden begeleid door een (externe) facilitator. De duur kan variëren van een uur tot uren verspreid over meerdere dagen.

Bekijk ons aanbod

Wanneer is een workshop een goed idee?

Een Workshops Rotterdam is vooral goed te gebruiken als er behoefte is aan: samenwerking, het bereiken van consensus, het creatief vermogen van een groep of het versterken van draagvlak binnen een groep. Concrete situaties waarin workshops hun waarde hebben bewezen zijn: het (her)ontwerpen van een bedrijfsproces, het ontwikkelen van een nieuw product/dienst of hoe op operationeel niveau vormgeven aan de nieuwe strategie.

Bekijk alle workshops

De 5 redenen waarom workshops in Rotterdam werken

Doen
Mensen leren het beste door te doen. Juist het feit dat mensen in een workshop actief participeren in plaats van passief te luisteren verhoogt het (leer)effect significant.

Creativiteit
Acht weten meer dan één. Workshop Rotterdam is bij uitstek de plek om geïnspireerd te raken door en kan een uitermate sterke boost geven aan de creativiteit.

Samenwerken
Vaak winnen workshops aan kracht door de aanwezigheid van deelnemers uit de verschillende organisatieonderdelen.

Commitment
Juist omdat er samen gewerkt is om tot een resultaat te komen draagt bij aan een sterk gevoelde verantwoordelijkheid voor dat resultaat.

Fun
Workshops bieden vaak de gelegenheid om in creatieve werkvormen anders naar zaken te kijken of mee om te gaan. Dit, samen met de positieve energie die in een groep ontstaat, leidt tot een hoge ‘fun-factor’ bij de deelnemers.

Workshops voor iedereen

Heb jij altijd wel eens als een Rotterdammert willen praten? Volg dan onze workshop “Cursus plat Rotterdams”. Binnen no-time spreek jij vloeiend Rotterdams, met een prachtige ‘natte t’! Dat is natuurlijk niet het enige. Bij Rotterdam Business Events hebben wij voor ieder wat wils! Of je nou houdt van creatieve, actieve, duurzame workshops of workshops waarbij je lekker kunt eten en drinken. Bij Rotterdam Business Events boek je eenvoudig een geschikte workshop of een uitje in Rotterdam.

Bekijk alle uitjes

Creatieve Workshops

Laat jouw creatieve brein de vrije loop tijdens onze creatieve workshops. Tijdens deze workshops kan je helemaal je eigen persoonlijke touch geven aan jou creatie. Duik in het leven van een echt kunstenaar of glasblazer en ontdek de wereld vol passie en kleur. Onder begeleiding van een professional gaat u aan de slag met bijvoorbeeld schilderenjongleren of glasblazen.

Alle creatieve workshops

Actieve Workshops

Onze actieve workshops staan garant voor veel plezier en activiteit. Geniet van de natuur tijdens onze sportieve workshops die plaatsvinden in de buitenlucht. Daarnaast zijn al onze actieve workshops onder begeleiding van een professional die jullie alle kneepjes van het vak aanleert. Het feit blijft dat bewegen erg gezond is. Het is niet alleen gezond maar ook nog is heel erg leuk.

Alle actieve workshops

Eten en Drinken Workshops

Laat jouw zintuigen prikkelen door de lekkerste eigengemaakte hapjes en drankjes tijdens onze eten en drinken workshops. Het samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje maakt de sfeer tijdens een workshop vaak al meteen een stuk gezelliger. Want wie houdt er nou niet van een lekkere bonbon onder het genot van een zelfgemaakte latte art cappuccino.

Alle workshops

Eigen Workshops

Heb jij zelf een tof idee voor een workshop? Laat het ons weten! Wij staan altijd open voor nieuwe suggesties en ingevingen. Wij helpen jou graag met het op maat maken van jouw workshop! Heb jij nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op en laat het weten.

Neem contact op
Back To Top