Skip to content

Rotterdam Waterstad

Draken Boot Varen Rotterdam teamuitje

Drakenboot varen

In een van de rustigste en pittoreske havens van Rotterdam waterstad, namelijk de Wijnhaven, kunnen wij u laten kennismaken met het drakenboot varen. Drakenboot varen is een meer dan 2000 jaar oude sport die vooral in China en andere Oosterse landen nog steeds op hoog niveau wordt beoefend. Een drakenboot is een 12 meter lange, smalle boot met een drakenkop en staart en een grote trommel. In elke drakenboot is plaats voor maximaal 8 of 16 roeiers, 1 drummer en 1 stuurman/begeleider. De trommelaar is één van de deelnemers die voorin de boot zit en op de trommel het ritme aangeeft dat de roeiers moeten volgen. Elke keer dat de trommelaar slaat steken de roeiers tegelijk hun peddels in het water, waardoor de boot steeds sneller door het water schiet.

Escape room Rotterdam teamuitje

Catch a Rib – het bedrijfsuitje op het water

Doel van dit strategische spel is de eindopdracht halen … you have to catch a rib! Maar hoe kom je daar? Los met elkaar in allerijl zoveel mogelijk puzzels op, voer zoveel mogelijk opdrachten uit en beantwoord zoveel mogelijk vragen terwijl je je kriskras op hoog tempo door de stad begeeft. Met het oplossen wordt het duidelijk waar de eindopdracht zich bevindt en hoe laat die uitgevoerd kan worden. Kiest u er voor zoveel mogelijk punten te verzamelen of voor het behalen van de eindopdracht? Kiest u voor dat laatste, wees dan op tijd …. want anders mist u de boot! En dat spektakel wil niemand missen!

Watertaxi tijdens bedrijfsuitje kris kras rotterdam

KrisKras

Hoe leer je een stad het best kennen? Juist door je er dwars door heen te verplaatsen! Met deze Puzzeltocht in Rotterdam, krijgt u van ons een OV-chipkaart, een vervoerbewijs voor de watertaxi, een kaart van de stad, een camera en een hele berg vragen. Verken de stad en achterhaal de antwoorden op alle wetenswaardigheden door te reizen met de tram, metro, watertaxi of de benenwagen naar al deze verborgen plekjes.Tevens moeten er onderweg een paar bijzondere opdrachten uitgevoerd worden en natuurlijk willen we daar ludiek fotomateriaal van! Welk team doet dit het best?

Back To Top