Skip to content

Bedrijfsfestival Rotterdam

Jouw evenement tot in de kleinste detail verzorgd

Een bedrijfsfestival versterkt de bedrijfscultuur, team building, klantenbinding en de branding en exposure. Ontdek hoe Rotterdam Business Events jou kan helpen bij het organiseren!

Organiseer een uniek bedrijfsfestival 

Een bedrijfsfestival organiseren is hét moment om herinneringen te maken. Ook is dit het moment om je medewerkers in het zonnetje te zetten en de ambities van je bedrijf duidelijk te maken. Ben je op zoek naar een buitengewone manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten? Wil je een onvergetelijk evenement creëren dat jouw medewerkers, klanten en relaties verbindt? Overweeg dan om een bedrijfsfestival te organiseren! Wij staan klaar om jou te helpen bij het plannen en uitvoeren van een adembenemend bedrijfsfestival.

Partner in bedrijfsevenementen

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van diverse bedrijfsevenementen zoals: een bedrijfsfestival of een jubileum. Ons team van ervaren eventorganisatoren begrijpt de unieke behoeften en doelen van jouw bedrijf en werkt samen met jou om een op maat gemaakt bedrijfsfestival te creëren. 

Waarom een bedrijfsfestival?

Ben je benieuwd naar de voordelen van het organiseren van een bedrijfsfestival? Hier zijn enkele voordelen: 

  • Versterking van de bedrijfscultuur: Een bedrijfsfestival brengt medewerkers, klanten en relaties op een informele en onstpannen manier samen, waardoor de bedrijfscultuur versterkt wordt.
  • Teambuilding: Door gezamenlijk een bedrijfsfestival te organiseren en bij te wonen, bevorder je de teamgeest en uiteindelijk samenwerking binnen jouw organisatie.
  • Klantenbinding: Een bedrijfsfestival biedt een uitstekende gelegenheid om jouw klanten en relaties te bedanken en de banden met hen te versterken.
  • Branding en exposure: Een bedrijfsfestival biedt de mogelijkheid om jouw merk op een impactvolle manier te presenteren aan een breed publiek.

Soorten bedrijfsfestival op maat

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en een bedrijfsfestival verdient dat perfect aansluit bij de bedrijfscultuur en doelstellingen. Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor bedrijfsfestivals op maat, zoals:

  • Thema-gebaseerde festivals: Creëer een bedrijfsfestival rondom een specifiek thema dat past bij jouw bedrijf en doelgroep.
  • Muziekfestivals: Organiseer een bruisend muziekfestival met live-optredens van bekende artiesten of lokale talenten.
  • Culinaire festivals: Verwen jouw gasten met een smaakvol culinair festival, waarbij ze kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes.

Locaties die de sfeer versterken

Een belangrijk aspect van een geslaagd bedrijfsfestival is de juiste locatie. Rotterdam Business Events kent de beste eventlocaties in Rotterdam en omgeving die de sfeer van jouw festival versterken. Denk aan unieke industriële locaties, prachtige buitenlocaties met groene landschappen en moderne evenementenlocaties.

Bij ons kun je rekenen op:

  • Professionele eventorganisatie: Ons team van experts neemt de volledige organisatie van jouw bedrijfsfestival uit handen, van conceptontwikkeling en planning tot uitvoering en evaluatie.
  • Creatieve concepten: Wij helpen jou om unieke en creatieve concepten te ontwikkelen die passen bij jouw bedrijf en doelgroep, zodat jouw bedrijfsfestival een onvergetelijke ervaring wordt.
  • Betrouwbare leveranciers: Wij werken samen met betrouwbare leveranciers en partners om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsfestival aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Kies voor impact met Rotterdam Business Events

Maak van jouw bedrijfsfestival een doorslaand succes met onze kennis en ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op. Ons enthousiaste team staat klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken en jouw bedrijfsfestival tot een onvergetelijk hoogtepunt te maken.

Wat vinden onze klanten?

‘We hebben flink gelachen en top middag beleeft!’

Van de cursus plat Rotterdams hebben we heel veel geleerd, dat was erg leuk.
De rondleiding op de SS Rotterdam was zeer goed, de gids was een gezellige man.
En de kaap was ook effe gezellig.
Dank voor het organiseren.
Groeten, Edwin

‘Leuk en gezellig alsof ik echt uit was!’

Met de Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam hebben wij een online pubquiz gedaan. Wat een feestje was dat zeg! Er was ruimte om gezellig met elkaar te kletsen en te lachen. En door de leuke quiz was er ook nog eens gezonde rivaliteit.
Het komt aan op algemene kennis, wat hoor je op tv, wat heb je gezien in de krant, maar ook op basiskennis van vroeger en gewone weetjes.

Door de interactieve manier van presenteren was het net of je ook echt in het cafe was. Het enige jammere was dat ik mijn eigen drankje in moest schenken.

Mijn advies, wil je iets leuks doen met je team, neem contact op met RBE en je bent verzekerd van een leuke middag/ avond!

Online maar toch het teamgevoel!

Met onze afdeling hebben wij een online pubquiz gehouden, georganiseerd door Rotterdam Business Events. Net als vele anderen missen wij door het thuiswerken tijdens COVID-19 het informele contact met onze collega’s, dus vandaar dit initiatief. De medewerkers ontvingen thuis een borrelbox die door de brievenbus paste. Deze was goed gevuld met allerlei lekkernijen en (non-)alcoholische drankjes. Voor elk wat wils.
Het team van Rotterdam Business Events zorgde voor een gezellige en interactieve pubquiz met quizmaster en DJ, waarbij echt iedereen van het team fanatiek meedeed en de sfeer er goed in zat. Voor de winnaar was uiteraard een mooie prijs. Wij hebben hele positieve reacties vanuit ons team ontvangen. Dus wat ons betreft een echte aanrader!! En zodra het fysiek weer kan/mag, dan organiseren wij graag weer een pubquiz maar dan ergens op een gezellige locatie waar wij elkaar weer live kunnen ontmoeten.

Wij kennen de stad en spreken de taal!

Voor echt bijzondere evenementen

Professioneel en enthousiast team

1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Meer dan 25 jaar ervaring

Rotterdam expert sinds 1998

Wij werkten voor

Ons werk

Specialisten in het organiseren van originele bedrijfsevenementen

Back To Top