Skip to content

Uitjes door Rotterdam Business Events

Met een uitje Rotterdam van Rotterdam Business Events bent u verzekerd van de leukste en meest originele uitjes in Rotterdam en omstreken. Evenementenbureau Rotterdam Business Events heeft verschillende arrangementen voor de Rotterdamse Uitjes ontwikkeld. Van actieve teambuilding programma’s tot informatie rondleidingen door de stad.

Uitje Rotterdam al vanaf 2 personen beschikbaar, ook voor familie groepen

Alle Rotterdamse trekpleisters zijn verwerkt in ons aanbod aan uitjes in Rotterdam. Denkt u hierbij aan de Euromast, de Markthal, het Nieuwe Luxor theater, de Rotterdam, de Erasmusbrug alias de Zwaan, de Laurenskerk, historisch Delfshaven en de vele musea… maar ook de minder bekende plekjes zijn bij Rotterdam Business Events bekend en zeker de moeite voor u waard om te zien en te beleven. Wij hebben uitjes in Rotterdam voor grote en kleine groepen die zowel voor bedrijven als particulieren en familie geboekt kunnen worden.

Het aanbod uitjes in Rotterdam:

Wij bieden onder andere de volgende mogelijkheden:

– Sportief Uitje
– Actief Uitje
– Informatief Uitje
– Uitje Rotterdam op het water
– Uitje Rotterdamse avond

Wat dacht u van James Bond als uitje Rotterdam of Strijd de Elementen?

foto van groep mensen tijdens James bond teamuitje rotterdam

James Bond uitje

Volg de opdrachten die je krijgt van “M” en gebruik haar als hulplijn als je er niet meer uit komt. Ontdek tijdens dit unieke uitje in Rotterdam unieke hotspots en adembenemende locaties, kraak codes, vind aanwijzingen, verleg je grenzen! Weten jullie James Bond op tijd te vinden en ontdekken jullie met het team het “Geheim van De Zwaan”? Zien jullie de bomen nog door het Blaakse Bos!?

Escape room Rotterdam teamuitje

Catch a Rib – het echte Rotterdam uitje

Doel van dit strategische spel is de eindopdracht halen … you have to catch a rib! Maar hoe kom je daar? Los met elkaar in allerijl zoveel mogelijk puzzels op, voer zoveel mogelijk opdrachten uit en beantwoord zoveel mogelijk vragen terwijl je je kriskras op hoog tempo door de stad begeeft. Met het oplossen wordt het duidelijk waar de eindopdracht zich bevindt en hoe laat die uitgevoerd kan worden. Kiest u er voor zoveel mogelijk punten te verzamelen of voor het behalen van de eindopdracht? Kiest u voor dat laatste, wees dan op tijd …. want anders mist u de boot! En dat spektakel wil niemand missen!

Back To Top