Skip to content

Congres organiseren Rotterdam

Jouw evenement tot in de kleinste detail verzorgd

Een congres is een grootschalig evenement dat gericht is op het samenbrengen van professionals binnen een specifieke branche of vakgebied. Ontdek hoe Rotterdam Business Events jou kan helpen bij het organiseren van een impactvol congres!

Een succesvol congres organiseren 

Ben je op zoek naar een professioneel evenementenbureau dat je kan helpen bij het organiseren van een indrukwekkend congres? Rotterdam Business Events staat voor je klaar! Met meer dan 20 jaar ervaring in de evenementenbranche hebben wij de kennis en expertise om jouw congres tot een groot succes te maken. 

Waarom zou ik een congres organiseren?

Een congres is een grootschalig evenement dat gericht is op het samenbrengen van professionals binnen een specifieke branche of vakgebied. Congressen organiseren kan tal van voordelen met zich meebrengen, waaronder:

  • Netwerkmogelijkheden: Een congres biedt de gelegenheid om waardevolle contacten te leggen binnen jouw vakgebied. Je kunt potentiële klanten, partners en experts ontmoeten die jouw bedrijf verder kunnen helpen.
  • Kennisdeling: Door het organiseren van een congres kun je jouw expertise en kennis delen met anderen. Het geeft jou de mogelijkheid om jouw merk te positioneren als een autoriteit binnen de branche.
  • Nieuwe zakelijke kansen: Een congres kan nieuwe zakelijke kansen genereren, zoals samenwerkingen, partnerships en investeringsmogelijkheden. Het kan leiden tot groei en uitbreiding van jouw bedrijf.

Wat kunnen wij voor jouw congres betekenen?

Als event organisator met 20 jaar ervaring begrijpen wij dat het organiseren van een congres een complexe taak is. Rotterdam Business Events kan jou ondersteunen bij elke stap van het proces, inclusief:

  • Conceptontwikkeling en planning: We helpen je bij het definiëren van het doel en de doelstellingen van jouw congres. Hiervoor creëren we een uniek en inspirerend concept dat past bij jouw bedrijf en doelgroep.
  • Congres locatie en logistiek: We beschikken over een uitgebreid netwerk van locaties in Rotterdam en op de event locatie regelen we alle logistieke aspecten. Waaronder catering, audiovisuele apparatuur, technische ondersteuning en transport.
  • Programma en sprekers: We helpen je bij het samenstellen van een boeiend en informatief programma met inspirerende sprekers en relevante thema’s.
  • Marketing en communicatie: We ontwikkelen een strategie om jouw congres onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Hiervoor creëren we pakkende content, ontwerpen uitnodigingen en beheren de registratieprocessen.

Samen maken we jouw congres onvergetelijk 

Neem vandaag nog contact met ons op via contact en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het organiseren van een impactvol congres. Samen creëren we een evenement dat jouw doelgroep inspireert, kennis deelt en nieuwe zakelijke kansen genereert.

Wat vinden onze klanten?

‘We hebben flink gelachen en top middag beleeft!’

Van de cursus plat Rotterdams hebben we heel veel geleerd, dat was erg leuk.
De rondleiding op de SS Rotterdam was zeer goed, de gids was een gezellige man.
En de kaap was ook effe gezellig.
Dank voor het organiseren.
Groeten, Edwin

‘Leuk en gezellig alsof ik echt uit was!’

Met de Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam hebben wij een online pubquiz gedaan. Wat een feestje was dat zeg! Er was ruimte om gezellig met elkaar te kletsen en te lachen. En door de leuke quiz was er ook nog eens gezonde rivaliteit.
Het komt aan op algemene kennis, wat hoor je op tv, wat heb je gezien in de krant, maar ook op basiskennis van vroeger en gewone weetjes.

Door de interactieve manier van presenteren was het net of je ook echt in het cafe was. Het enige jammere was dat ik mijn eigen drankje in moest schenken.

Mijn advies, wil je iets leuks doen met je team, neem contact op met RBE en je bent verzekerd van een leuke middag/ avond!

Online maar toch het teamgevoel!

Met onze afdeling hebben wij een online pubquiz gehouden, georganiseerd door Rotterdam Business Events. Net als vele anderen missen wij door het thuiswerken tijdens COVID-19 het informele contact met onze collega’s, dus vandaar dit initiatief. De medewerkers ontvingen thuis een borrelbox die door de brievenbus paste. Deze was goed gevuld met allerlei lekkernijen en (non-)alcoholische drankjes. Voor elk wat wils.
Het team van Rotterdam Business Events zorgde voor een gezellige en interactieve pubquiz met quizmaster en DJ, waarbij echt iedereen van het team fanatiek meedeed en de sfeer er goed in zat. Voor de winnaar was uiteraard een mooie prijs. Wij hebben hele positieve reacties vanuit ons team ontvangen. Dus wat ons betreft een echte aanrader!! En zodra het fysiek weer kan/mag, dan organiseren wij graag weer een pubquiz maar dan ergens op een gezellige locatie waar wij elkaar weer live kunnen ontmoeten.

Wij kennen de stad en spreken de taal!

Voor echt bijzondere evenementen

Professioneel en enthousiast team

1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Meer dan 25 jaar ervaring

Rotterdam expert sinds 1998

Wij werkten voor

Ons werk

Specialisten in het organiseren van originele bedrijfsevenementen

Back To Top