Skip to content

Boskalis Nederland

‘Fantastisch geregeld!’

Ik heb afgelopen laatste jaar meerdere uitjes geregeld via Rotterdam Business Events, waaronder de cursus plat Rotterdams door Roel Pot, een escapespel op locatie en een elektrische scootertocht door het centrum van Rotterdam. Alle keren was alles super geregeld en liep alles op tijd. Wanneer ik weer een uitje in Rotterdam regel, zal ik Rotterdam Business Events zeker benaderen.

Berkman Energie Barendrecht

‘Super goed georganiseerde organisatie met een geweldig team!’

Wanneer je Rotterdam Business Events belt, weet je dat je feestje geslaagd zal zijn. Ze denken goed mee en stellen alles in het werk om iedereen een heerlijke tijd te laten beleven.

BBN Adviseurs

Ik heb louter positieve reactie ontvangen van mijn collega’s. Het was een geweldige dag! Het spel met de zoektocht door Rotterdam op basis van aanwijzingen die per envelop een stap verder gingen, werkte geweldig. Net als de groepsgrootte van 5 à 6 mensen. Dan krijg je echt de kans je collega’s buiten het werk om te leren kennen. Een specifiek compliment van mijn zijde is dat jullie snel maatwerk hebben geleverd met een spel dat een groter gebied bestrijkt op basis van het gebruik van de metro.

Robeco

Wij hebben ook met zijn allen erg veel lol gehad gisteren, iedereen was super enthousiast en we hebben dan ook al heel veel leuke reacties ontvangen dat dit naar meer smaakt. Dit alles is natuurlijk alleen mogelijk geweest dankzij de inzet van jou en je team, zeer professioneel hoe ze ons door het zeer gevarieerde en uitdagende programma hebben geloodst, mijn complimenten aan het team van Rotterdam Business Events. Namens ons allen die hebben meegedaan, dank voor een top dag!

Unigas International B.V.

Ons bedrijf is uiterst tevreden met events die Rotterdam Business Events voor ons heeft georganiseerd. Ons teamevent was superstrak georganiseerd, waarbij gezelligheid en samenwerking voorop stonden. Dit jaar hadden wij een perfect georganiseerd afscheidsdiner van één van onze directieleden in het Inntel Hotel te Rotterdam Wij zullen in de toekomst zeker nogmaals gebruik gaan maken van Rotterdam Business Events, want zij staan voor kwaliteit en vakmanschap.

Back To Top