Ga naar hoofdinhoud
foto Skyline painting Bedrijfsuitje in rotterdam

Skyline & Harbour Painting

Rotterdam schilderen vanaf de Euromast of langs de Maas de schildersezel neerzetten om de schepen te schilderen. Met het bedrijfsuitje skyline painting ga je de prachtige skyline van Rotterdam schilderen.

Wat kun je verwachten? 

Rotterdam is dé stad van de havens en heeft de mooiste skyline van Nederland. Daar kun je natuurlijk prachtige foto’s van maken, maar nog leuker is dat om het op linnen vast te leggen deze prachtige skyline als een echt schilderij mee te nemen naar huis. Onder leiding van een professionele schilder leggen jullie tijdens deze kleurrijke workshop het onvergetelijke uitzicht vast op canvas.Natuurlijk krijg je het kunstwerk na de workshop mee, zodat het schilderij een mooie plaats kan krijgen in het bedrijf of bij de medewerkers thuis.

Waar in Rotterdam vindt deze workshop plaats? 

Skyline painting kan op diverse plekken in de stad plaats vinden, zoals langs de Maas of op de Euromast met uitzicht over de stad met al haar historie van pittoreske straatjes en haventjes tot de hedendaagse architectonische hoogbouw die Rotterdam het aanzien geven van een metropool.Natuurlijk kan je als team ook samen aan een groot schilderij. Samen schilderen – teambuilding pur sang!!

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top