Skip to content

Nieuwsbrief

logo kerstuitje rotterdam

Inspiratie voor een onvergetelijk kerstevenement

De kerstperiode is vaak het moment om je waardering aan je team te tonen en hen te belonen voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar.  Een kerstuitje is een fantastische manier om dit te doen en de teamgeest te versterken. Wij helpen je graag om dit jaar een onvergetelijk kerstuitje te organiseren.

Kerstdiner op een bijzondere locatie

Trakteer je team op een elegant kerstdiner op een sfeervolle locatie. Dit kan een chique restaurant, een historisch landhuis of zelfs een sfeervolle tent zijn. Liever een actiever diner? Denk dan aan onze Music Dinner Quiz of combineer het diner met onze Christmas Pubquiz.

Feestelijke teambuilding!

Speciaal voor de winterperiode zijn wij een samenwerking aangegaan met Silver Dome in Zoetermeer. Hier kunnen we een speciale Christmas on Ice Dinner Quiz doen …. Hoe gaaf is het om op het ijs te dineren en tegelijkertijd onze Christmas Dinner Quiz te spelen met onze zingende quizmaster en DJ? Dit heeft echt nog nooit iemand gedaan!!

Ook kunnen we hier onze ijskoude Winter Wonder Games op het ijs spelen. Denk hierbij aan levend curling, de schoorsteenestafette, het dakgotenspel en nog veel meer glibberige uitdagingen. Of voeg er een toffe ijsworkshop zoals bijlgooien of ijshockey aan toe! Heb je wel eens gedacht aan een winterse citygame? Rotterdam in kerstsferen, toffe winterse activiteiten en af en toe opwarmen in een gezellig Rotterdams café, jullie beleven een topdag!  En als ook dat heerlijke winterzonnetje zich laat zien, kan jullie dag niet meer stuk. Meer weten over onze winterse mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Kerstcircus in Ahoy

Breng je team in de kerststemming met de betoverende sfeer van het kerstcircus. Speciaal voor deze gelegenheid werken we samen met Ahoy. Laat je verrassen door prachtige lichtshows, indrukwekkende acrobatiek en verbazingwekkende optredens. Dit uitje is zeer geschikt als kerstuitje waarbij ook partner en kinderen van je medewerkers zijn uitgenodigd.

Ice Carving

Kom met je team in winterse sferen met met een workshop icecarving. Na een demonstratie van een professionele icecarver gaan jullie zelf aan de slag met kristalheldere ijsblokken. Een unieke ijskoude ervaring!

Ribvaren in de winter

Dacht je dat dit alleen in de zomer kon? Dat heb je het mis! Met speciale winterpakken is het fantatisch om in de winterzon high speed over het water te scheren!

Christmas Sing-a-Long workshop 

Zijn jullie ook gek op kerst? Wat is er fijner dan samen zingend de feestdagen in? Onder bezielende leiding van zangcoach Joia Rath verandert jouw team in een stralend kerstkoor. Heb je een lage stem? Hoge stem? Geen idee? Zingen is anders praten en in dit kerstkoor sneeuwt niemand onder en iedereen kan meedoen!

Joai gelooft dat je vanuit inspiratie kunt leren. Hier werk je aan je stem in de brede zin. Niet alleen aan hoe die klinkt en hoe je die technisch inzet, maar ook wat je ermee vertelt en waarom. Je gaat je intuïtie, je verbeeldingskracht en je creativiteit verkennen aan de hand van muzikale opdrachten en speelse oefeningen. Via verbeelding gebeurt er al zoveel met je stem. Techniek volgt daarna. Zin in een muzikaal avontuur? In deze zangworkshop krijg je tips en tricks om je zangtechniek en muzikaliteit te verbeteren.  Het instapniveau varieert en een tikkeltje zang angst is toegestaan.

Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het aansluit bij de interesse en verwachting van je team. Het belangrijkste is om met elkaar te genieten en de banden te versterken. Wij helpen je graag om een onvergetelijk kerstuitje te organiseren. En natuurlijk staan we niet stil, achter de schermen wordt er druk gewerkt aan toffe nieuwe uitjes.

We kunnen nog niet alles prijsgeven, maar verwacht uitjes vol mysterie, uitdagingen en een flinke dosis adrenaline. Dit worden geen gewone bedrijfsuitjes, het wordt een onvergetelijk avontuur waar je nog lang over zult napraten.

Binnenkort onthullen we meer details.

logo kerstuitje rotterdam
Back To Top