Skip to content

Donateur van R4R “Rotterdammers voor Rotterdammers”

Om onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap te benadrukken zijn wij sinds deze zomer donateur van “Rotterdammers voor Rotterdammers.”

“Rotterdammers voor Rotterdammers” is een initiatief dat zich inzet voor het ondersteunen van kwetsbare groepen en individuen in de stad Rotterdam. Hun doel is om de stad een betere plek te maken door middel van diverse sociale en charitatieve activiteiten, variërend van voedselhulp tot educatieve projecten en gemeenschapsontwikkeling.

Als bedrijf met Rotterdam bloed en een diepe waardering voor onze stad en haar inwoners, voelen wij ons vereerd om deel uit te maken van dit lovenswaardige initiatief. Als donateur van “Rotterdammers voor Rotterdammers” dragen wij bij aan het welzijn van onze stadsgenoten en onderstrepen wij onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze samenwerking met “Rotterdammers voor Rotterdammers” gaat verder dan alleen financiële steun. Wij kijken uit naar mogelijkheden om onze expertise en middelen in te zetten om concrete positieve veranderingen in Rotterdam te bewerkstelligen.

Samen geloven we in de kracht van gemeenschap en samenwerking. Door bij te dragen aan “Rotterdammers voor Rotterdammers” hopen wij onze stad sterker, veerkrachtiger en inclusiever te maken voor alle Rotterdammers.

Voor meer informatie over “Rotterdammers voor Rotterdammers,”

Back To Top