Skip to content

Creatieve Workshops

Laat jouw creatieve brein de vrije loop tijdens onze creatieve workshops. Tijdens deze workshops kan je helemaal je eigen persoonlijke touch geven aan jou creatie. Duik in het leven van een echt kunstenaar of glasblazer en ontdek de wereld vol passie en kleur. Onder begeleiding van een professional ga jij aan de slag met bijvoorbeeld schilderen, jongleren of glasblazen. Met een creatieve workshop van Rotterdam Business events wordt het een dag om nooit te vergeten werkelijkheid. Tijdens onze workshops kunnen jij en jouw teamleden jullie fantasie de vrije loop laten gaan. De workshop draagt bij aan positieve stimulatie van het brein, wat kan bijdragen aan een betere inspiratie op de werkvloer. Daarnaast zijn deze workshops ook goed voor de teambuilding binnen de groep omdat de sfeer heel relaxed is. Hierdoor leer jij jouw collega’s, vrienden of familie nog beter kennen, dat zorgt voor een betere band binnen de groep. Nog een pluspunt ons aanbod in workshops is dat je er vaak een leuke herinnering aan over houdt aangezien jij jouw eigengemaakte creaties mee naar huis mag nemen. Maar het belangrijkste van alles is dat deze workshop erg leuk, leerzaam en gezellig zijn! Bekijk hieronder onze selectie aan creatieve workshops!

Voetbal Bedrijfsuitje In Rotterdam

Creatieve workshops op maat

Onze workshops zijn te boeken in verschillende soorten maten. Voor ieder team is wel een geschikte workshop aanwezig. Laat een wit doek bijvoorbeeld omtoveren tot een kunstwerk tijdens onze graffiti workshop of laat uw glasblazers kunsten zien tijden een glasblazers workshop. Kortom alles is mogelijk. Met betrekking tot de hoeveelheid personen waarmee u de workshop doet of de duur van de workshop helpen wij u graag om aan al uw wensen te voldoen. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw workshop of dagje uit helemaal compleet te maken door bijvoorbeeld een eettentje of andere activiteit erbij te boeken. Wij helpen jouw graag de dag compleet te maken.

Wilt u meer informatie?

Laat je verrassen door jouw verborgen creatieve talenten! Houd jij ervan om samen met jouw vrienden, familie en collega’s creatief bezig te zijn? Rotterdam business Events bied jouw verschillende workshops aan waarbij jullie al jullie creativiteit kwijt kunnen! Neem hieronder eenvoudig contact op. We staan voor u klaar.

Back To Top