skip to Main Content
Prison Break

Prison Break

Het programma van Prison Break

Vanaf 1 februari 2014 is een deel van oude gevangenis aan de Noordsingel te Rotterdam tijdelijk te huur voor een diversiteit aan bijeenkomsten en evenementen en uw bedrijfsuitje in Rotterdam. Het monumentale gevangeniscomplex doorbreekt haar muren en wordt opengesteld voor personeelsfeesten, relatie-evenementen, beurzen, congressen en seminars, trainingen en workshops en filmopnamen.

Het Stergebouw, bestaande uit het centrale panopticum en 3 cellenvleugels is uitermate geschikt voor uiteenlopende evenementen waaronder uw bedrijfsuitje in Rotterdam. In de prachtige gevangeniskapel wordt u ontvangen door de cipier en deze neemt u mee naar de kantine.
Hier serveren de bewakers u een heerlijke bajeslunch bestaande uit vers belegde broodjes, soep, koffie, thee en melk.

Na de lunch kunt u zich in uw cel omkleden voor de sportieve middag op de zonnige binnenplaats van De Gevangeniskapel in Rotterdam. Als de Cipier op zijn fluit blaast dienen de teams op te staan en mee te komen naar de buitenplaats.

U begint aan uw Prison Break Games… Welk team verdient de meeste goederen? Welk team is het slimst en ruilt zijn prijzen met andere teams om zo een product met een hogere waarde te ontvangen? Echter verliest dat team dan wel haar positie op de gevangenisranglijst!! Sluwheid en slimheid is gevraagd, net als uithoudingsvermogen en teamwork!

De volgende activiteiten zijn onderdeel van het bedrijfsuitje “Prison Break” Rotterdam:

  • Armpje drukken
  • Levend Sumoworstelen
  • Stormbaan
  • Brancardrace
  • Basketbal
  • Torenklimmen

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top
×Close search
Zoeken