skip to Main Content
bedrijfsuitjes bijzondere rotterdammers

Ontmoet bijzondere Rotterdammers

Ontmoet bijzondere Rotterdammers op bijzondere plekken

Rotterdam is een stad die altijd volop in beweging is en waar veel gebeurd. Dat kan alleen omdat de stad wemelt van de bijzondere Rotterdammers…

Eén van die mensen is Twittercop, ofwel wijkagent Wilco van Berenschot. Hij is bedenker van o.a. het pop-up politiebureau, de mobiele wijktafel en agent bijt hond, waarbij hij iedere dag om twaalf uur zijn boterhammetje op eet bij een andere wijkbewoner. Creatieve initiatieven die leiden tot verbinding, waardevolle informatie en ook onverwachte avonturen. Wilco weet met zijn bevlogen verhaal gecombineerd met zijn ervaring en een vleugje Rotterdamse humor mensen te raken en in beweging te brengen. Het verhaal van Wilco kun je beluisteren op een van de vele bijzondere plekken in de stad, zoals de Afrikaanderwijk of het Oude Westen. Aansluitend neemt een stadsgids de groep mee door deze wijk en vertelt het verhaal van deze plek.

Rotterdam is dé stad waar je ontzettend veel kunt ontdekken en beleven. En hoe ontdek je Rotterdam nu beter door te praten met de lokale bevolking? Ontmoet bijzondere Rotterdammers, ontdek unieke verhalen en ontmoet bijzondere plekken. Ontmoet Rotterdam!

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top
Zoeken