Skip to content
Bedrijfsuitje James Bond Rotterdam

James Bond “Secret of the Swan”

Rotterdam is decor voor de nieuwste Bond-film en jij speelt de hoofdrol!! James Bond wordt ontvoerd en aan jullie de taak om hem te vinden en terug te brengen naar zijn Bond Girl.

Zo gaan wij te werk

Wij ontvangen jullie op een bijzondere locatie in de binnenstad. Hier krijgen jullie een film te zien waarin James Bond wordt ontvoerd. Aan jullie de taak om de verschillende missies te klaren en als eerste James Bond te redden.
Volg de opdrachten die je per YouTube flmpjes krijgt van “M” en gebruik haar als hulplijn als je er niet meer uit komt. Ontdek tijdens dit personeelsuitje Rotterdam haar unieke hotspots en adembenemende locaties, kraak codes, vind aanwijzingen, verleg je grenzen!
  • MISS MONEYPENNY…voltooi binnen de tijd de escape opdracht
  • THE SPY WHO LOVED ME…waan je in een onderzeeër en schiet je een weg naar de overwinning
  • SHAKEN NOT STIRRED… vind je weg naar de cocktailbar in de stad en bestel het Bond-drankje
  • MOONRAKER… Bouw de hoogste bamboe toren op het Willemsplein in Rotterdam

Ga jij met de winst naar huis? 

Weten jullie James Bond te op tijd te vinden en ontdekken jullie met het team het “Geheim van De Zwaan”? Zien jullie de bomen nog door het Blaakse Bos!? In groepen gaan jullie op pad om verschillende missies te klaren. Volg de aanwijzingen en vind de nieuwe locatie om zo steeds dichter bij de plek te komen waar James Bond wordt vastgehouden. Een race tegen de klok waarbij ook nog eens alle unieke hotspots van Rotterdam voorbij komen. Zonder twijfel het meest spectaculaire personeelsuitje in Rotterdam!

Waar in Rotterdam vindt dit teamuitje plaats?

Het spel speel zich en en rond het centrum van Rotterdam af.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top