Ga naar hoofdinhoud
call for duty teamuitje

Call for Duty

Call for Duty

Bedrijfsuitje voor stoere mannen en vrouwen

Zijn er nog stoere mannen en vrouwen in Nederland? De dientsplicht is er al jaren niet echt meer, dus de bron droogt op? Of is uw team niet voor een kleintje vervaart en bent u er klaar voor om met militaire precisie een strategische teamsurvivalopdracht uit te voeren in één van de bossen in of om Rotterdam of de Waalsdorpervlakte in Den Haag. Onder leiding van onze eigen ‘drill instructor’ meldt u zich met uw team voor ‘duty’ voor deze managementgame.

De drill instructor leert u exerceren en de basisbeginselen van wat er nodig is om een goeie soldaat te zijn. Daarna krijgen de teams hun opdracht. Hoe pakt een militair peloton dit aan en hoe pakken jullie dit aan? Onderweg moeten er strategische keuzes gemaakt worden, hoe gaan jullie het einddoel met elkaar bereiken? Welke tegenslagen komen jullie tegen en hoe overwinnen jullie deze?

Een militaire beleving, speciaal voor niet-militairen die te stoer zijn voor een potje stratego, maar ook niet de ambitie hebben om alsnog bevelhebber van onze strijdkrachten te worden.

Call for duty is een stoere managementgame voor u en uw team, waarbij de rollen binnen het team duidelijk worden en de evaluatie achteraf ook meegenomen kunnen worden naar de werkvloer! Met name interessant voor teams die hun onderlinge samenwerking onder de loupe willen nemen.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top
Zoeken