Skip to content
call for duty teamuitje

Call for Duty

Een bedrijfsuitje voor stoere mannen en vrouwen. Zijn er nog stoere mannen en vrouwen in Nederland? De dienstplicht is er al jaren niet echt meer, dus de bron droogt op? Of is jouw team niet voor een kleintje vervaart en ben je er klaar voor om met militaire precisie een strategische team survival opdracht uit te voeren in één van de bossen in of om Rotterdam of de Waalsdorpervlakte in Den Haag.

Zo gaan wij te werk

Onder leiding van onze eigen ‘drill instructor’ meldt je je met jouw team voor ‘duty’ voor deze managementgame.

De drill instructor leert jullie exerceren en de basisbeginselen van wat er nodig is om een goeie soldaat te zijn. Daarna krijgen de teams hun opdracht. Hoe pakt een militair peloton dit aan en hoe pakken jullie dit aan? Onderweg moeten er strategische keuzes gemaakt worden, hoe gaan jullie het einddoel met elkaar bereiken? Welke tegenslagen komen jullie tegen en hoe overwinnen jullie deze?

Een militaire beleving, speciaal voor niet-militairen die te stoer zijn voor een potje stratego, maar ook niet de ambitie hebben om alsnog bevelhebber van onze strijdkrachten te worden.

Call for duty is een stoere managementgame, waarbij de rollen binnen het team duidelijk worden en de evaluatie achteraf ook meegenomen kunnen worden naar de werkvloer! Met name interessant voor teams die hun onderlinge samenwerking onder de loupe willen nemen.

Waar vindt dit teamuitje plaats?

We spelen dit spel in een van de bossen in en om Rotterdam of op de Waalsdorpervlakte in Den Haag.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top