Skip to content

010 Kings en Queens

Wat gaaf dat Willem-Alexander en Maxima hun 10-jarig jubileum in 010 vierden. Voor deze gelegenheid ontwikkelden wij een citygame met Rotterdamse Kings & Queens.

Reden voor ons om hier een citygame voor te ontwikkelen. Rotterdam is supertrots op dit hoge bezoek. Echter, Rotterdam kent nog veel meer Kings & Queens.

Wat kun je verwachten?

Met deze interactieve game ga je gewapend met een iPad dwars door de stad op zoek naar Rotterdams eigen koningen en koninginnen. Wie weet alles over onze heroes op sport-, film-, muziek- of politiek vlak? Beantwoord de vragen die gesteld worden via de iPad en in video’s. Herken hun bijzondere daden, optredens en shows en zing hun liedjes mee. En dat terwijl je ook nog eens alle toffe plekken van de stad bezoekt. Een spel met hoge entertainmentwaarde!

Waar vindt dit teamuitje plaats?

Dit is een actief teamuitje in Rotterdam dat gespeeld wordt in het centrum van Rotterdam. De locatie voor de start en finish van dit teamuitje bespreken we graag met je.

Ga jij met de winst naar huis? 

Welk team wordt de winnaar en mogen zich de Kings & Queens van Rotterdam noemen?

Wil je meer weten over één van de actieve teamuitjes?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of neem gerust contact op met Rotterdam Business events voor meer informatie. We helpen je graag!

Back To Top