Ga naar hoofdinhoud

La Casa de Rotterdam

Gebaseerd op de populaire serie. Bouw met jouw team het Rotterdamse kaartenhuis en vind samen de code om de kluis te kraken en de gouden munt te bemachtigen.

Wat kun je verwachten? 

In deze citygame ontdekken jullie dat er een nieuw familielid is in de familie van La Casa, met de codenaam “Rotterdam”. Hij gaat samen met zijn familie proberen een overval te plegen, hier in Rotterdam. Het enige nadeel is dat Rotterdam nog niet alles van de stad weet.

Jullie moeten hem hierbij gaan helpen! Via El Professor krijgen jullie tips om de familie te helpen en de politie te dwarsbomen. Bouw met jouw team het Rotterdamse kaartenhuis en vind samen de code om de kluis te kraken en de gouden munt te bemachtigen.

Beantwoord de vragen, voltooi alle opdrachten en verdien kaarten om zo je loyaliteit te bewijzen aan El Professor. Ontdek de stad op een mysterieuze manier en eindig deze expeditie met de code.

Waar in Rotterdam vind dit teamuitje plaats?

Dit teamuitje vindt plaats in en om Rotterdam. Begin en eindlocatie in overleg.

Ga jij met de winst naar huis? 

Lukt het jullie om de grote slag te slaan en er met de buit van door te gaan? Bewijzen jullie je loyaliteit aan El Professor en sluiten jullie je aan bij de familie? Questa mattina mi sono alzato, O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao!

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top