Ga naar hoofdinhoud

Indoor Golf op de mooiste banen

Altijd al willen golfen op de mooiste banen van de wereld? Denk hierbij aan de banen St.Andrews Links Old Course en PGA National. Die golfexperience kan je nu beleven in de de Indoor Golfacademy in Barendrecht! 

Is golf spelen op een indoorbaan een origineel teamuitje?

Een actief teamuitje op een indoorbaan is het originele teamuitje waar jij naar op zoek bent! Kies één van de mooiste golfbanen van de wereld en hij verschijnt op het scherm van de golfsimulator. Ga de strijd met elkaar aan en kijk wie de ballen als eerste in het putje bij de green krijgt. Ben jij degene die een hole in one maakt? 

Hoe werkt een golfsimulator?

Door het gebruik van sensoren en high-speed camera’s kom je meer informatie te weten over je geslagen bal en de mooiste golfbanen over de hele wereld. De golfsimulator laat precies zien hoe je golfbal slaat en waar die terecht komt. Door deze technologie kan je zelfs met meerdere personen een wedstrijd golf spelen.

Voor wie is de golfsimulator geschikt?

Het programma op de indoorbaan is geschikt voor beginners, amateurs en professionals. Heb je nog nooit gegolfd? Dat maakt niet uit! Tijdens dit teamuitje in Rotterdam krijg je golf les van een echte professional en ervaar een leuk teamuitje. Alle details tijdens het golf spelen worden vastgelegd door de TrackMan Golf Simulator. Op deze manier kan je direct werken aan je golfslag en het verbeteren van je houding.

Creëer je met dit teamuitje teambuilding?

Alleen de voorpret is al spannend! Wie slaat de bal het verst? En wie wordt de winnaar? Op de banen van indoor golf Barendrecht ga je de strijd met elkaar aan en kan het hard tegen hard gaan, maar die competitieve strijd brengt elkaar dichter bij elkaar. Dit zijn de momenten waar nog langere tijd op de werkvloer met elkaar over wordt gepraat.

Wil je meer weten over één van de actieve teamuitjes?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of neem gerust contact op met Rotterdam Business events voor meer informatie. We helpen je graag met de keuze maken voor een onvergetelijk teamuitje in Rotterdam!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top