Ga naar hoofdinhoud

Blijdorp Blijpad Game

Op zoek naar bijzondere dieren in diergaarde Blijdorp!

Ontdek diergaarde Blijdorp op een interactieve manier. In een 3 uur durende game dwars door de dierentuin gaan jullie in teams Blijdorp ontdekken. Tijdens de game achterhalen jullie allerlei rare weetjes over de de bijzondere dieren in de diergaarde. Niet alleen weetjes, maar ook allerlei maffe foto- en video-opdrachten staan op het programma.

Wat kun je verwachten? 

Jullie worden ontvangen in één van de restaurants van de diergaarde Blijdorp, waar onze begeleider uitleg geeft en de teamtasjes worden
uitgereikt. Het is de bedoeling dat de teams, op basis van de vragen uit de lijst die kriskras door elkaar staan, een strategische route uit gaan zetten door het park waarmee ze gedurende de gegeven tijd de meeste punten kunnen verdienen.
Alle weetjes van de dierentuin komen aan de orde en dieren uit alle windstreken kunnen bewonderd worden. Van Afrika tot
Azië en van de ijsberen tot leeuwen. Hiernaast kunnen er onderweg een aantal bonuspunten verdiend worden door speciale opdrachten uit te voeren, zoals hilarische selfies en het ruilen van een voorwerp e.d.

Waar vindt dit uitje in Rotterdam plaats?

Dit is een actief teamuitje dat gespeeld wordt in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Ga jij met de winst naar huis?

Welk team ontdekt de meeste feitjes en voert de opdrachten het beste uit? Scoren jullie de meeste punten en mogen jullie je de winnaars van de dag noemen?

Meer weten over dit uitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top